Log ind

Holdplan

Hold bookes via appen “Holdsport”

holdplan Atlas

Booking

Hold bookes via appen “Holdsport”. For hjælp kontakt:

Jeppe Frausing: jeppe@glascom.dk
Frank Petersen: Frankkpe@gmail.com

Holdbeskrivelser:

WOD

WOD står for ”Workout of the Day” og er aktuel for alle WODs den pågældende dag. Hver dag sammensættes en ny WOD.

Alle kan deltage på WOD-holdene, og alle øvelser kan tilpasses og skaleres til den enkelte, så alle bliver udfordret på hver sit niveau. Alle øvelser vil blive forklaret og gennemgået af vores kompetente instruktører.

TEAMWOD

På TeamWOD er man sammen to og to om at gennemføre en workout. På dette hold deler man både “arbejdsbyrden” og glæden ved at udføre en træning med en makker. For at deltage på TeamWOD skal man ikke nødvendigvis have aftalt hvem man træner sammen med. Man tilmelder sig blot og skal vi nok finde en makker til dig hvis ikke du har en.

CARDIO WOD

Cardio WOD er et hold der vil udfordre både udholdenhed og kondition. Her vil udstyr som vores Concept2 maskiner og andre konditionselementer komme i spil. Hele kroppen bliver trænet hver gang og timerne vil bære præg af variation, masser af energi og højt tempo fra start til slut. Holdet er for alle niveauer og aldersgrupper, og alle øvelser kan tilpasses til dit niveau.

GYMNASTICS

Gymnastics WOD vil være en kombination af gymnastik og bevægelse. På holdet vil vi træne mange af de gymnastiske elementer som funktioneltræningen indeholder, hvilket især vil være øvelser i baren, på gulvet og i ringene.

Øvelserne vil blive brudt ned i små elementer og uanset dine mål og færdigheder vil der være fokus på at forbedre dine færdigheder på en sikker og effektiv måde.

WOD/BB

På vores BB Hold arbejder vi med klassiske styrketræningsøvelser. Her vil fokus ikke være på at få pulsen i vejret. Øvelser såsom bænkpres, pull-ups, dips m.m vil man b.la kunne møde på dette hold.

VÆGTLØFTNING (VL)

Vægtløftningsholdet tager udgangspunkt i de klassiske bevægelser og løft inden for vægtløftning. Her vil vi arbejde på din tekniske formåen, din bevægelse i løftene og de små detaljer, som kan hjælpe dig med at forbedre dine evner indenfor vægtløftning.

VÆGTLØFTNING COMPETITION (VL Comp)

Vægtløftningsholdet for konkurrenceløfterne. Her finpudser vi detaljerne og optimere præstationen. Med det primære mål at stille op til konkurrencer inden for vægtløftning

REHAB

REHAB er et hold til dig, som gerne vil forebygge eventuelle skader, lave stabiliserende styrketræning eller dig, der allerede har små eller større skader/problemer. Holdet er sat op som en workshop, hvor vi arbejder med forskellige fokuspunkter fra gang til gang, fx: skulder, knæ, ryg og generel bevægelighed. Workshoppen varetages af fysioterapeuter og er for alle, uanset niveau.

YOUNG GUNS

Holdet for børn og unge mellem 8 og 14. Holdet har fokus på sjov og udfordrende træning, hvor teknikker vil blive indlært på en superviseret og sikker måde. 

KONTAKT

WOD’s og gymnastics:

Jeppe Frausing: jeppe@glascom.dk


Vægtløftning:

Frank Petersen: Frankkpe@gmail.com

Michael Buth: m_buth@hotmail.com

Lasse Brauner: braunerlasse@hotmail.com


Young Guns:

Mads Ragnar Jensen: Madsj22@hotmail.com