Log ind
AK ATLAS

Slagelses ældste træningscenter med træning på alle niveauer
Vægtløftning, Styrkeløft, Styrketræning og Funktionel træning

Træningsmuligheder

Vægtløftning

kris vægtløfter

AK Atlas er vægtløfterklubben i Slagelse. Ak Atlas har eksisteret siden 1958 og har siden hjemetaget adskillige danske rekorder

Læs mere

Styrkeløft

simon dødløfter

Vi er optaget i Dansk Styrkeløft Forbund, så der nu kan konkurreres under Atlas’ faner i Styrkeløft. Flere og flere styrkeløftere finder vej til vores gode lokaler – og derfor tilbyder vi nu licens.

Læs mere

Styrketræning

styrketræning i atlas

Atlas er en konkurrerende vægtløfterklub, men der er masser af plads til folk vil bruge vores lokaler til at styrketræne. Vi har masser, der ikke har nogen intention om at stille op, og de er naturligvis også velkomne

Læs mere

Funktionel Træning

funktionel træning i atlas

For alle som ønsker at komme i bedre form og blive bedre til hverdagens gøremål. Klik på knappen herunder for at se vores holdplan

Læs mere

AK Atlas Slagelse

Vi er Slagelses ældste center for fysisk udfoldelse og er for ALLE, uanset niveau.
Meld dig ind i vores træningscenter i Slagelse ved at kontakte os i toppen af siden.
Vægtløftning, styrkeløft og styrketræning.

Vi er en forening, hvilket giver nogle helt andre muligheder for, at medlemmerne kan præge centeret og dets muligheder, sammenlignet med de mere kommercielle centre.

Vi tilbyder:

Vægtløftning
Styrkeløft
Styrketræning

Holdtræning:

KidsCross 
YoungGuns
Funktionel træningshold

Og al den træning du ellers kan bruge vores fremragende lokaler til 🙂

Hvad enten det er funktionel træning, klassisk styrketræning eller mere målrettede discipliner som olympisk vægtløftning, har du masser af muligheder hos os. Du kan læse meget mere om hvad vi kan tilbyde her.

AK Atlas er en klub med stolte traditioner

Klubben har siden 1983 hjemtaget danske mesterskaber hvert år. Vi har flere nordiske mesterskaber og danske rekorder og vi har flere landsholdsløftere som deltager ved både EM og VM. Du kan læse meget mere om klubbens historie her.

Det at vi begår os så godt på elite niveau er absolut ikke ens betydende med, at der ikke er plads til den almindelige motionist og alt der i mellem – tvært imod. Det er netop bredden og diversiteten blandt vores medlemmer og de familiære bånd, der skaber hele grobunden for, at vi også kan begå os på højeste plan.

Støt vores sponsorer – de støtter os!

Fisk på krogen (fiskegrej)

Sports team Slagelse

Pokalbutikken

Slagelse Vinkompagni

XL Byg

RMtekfilm

Slagelse Biludlejning